Roller crusher with destemming, subsequent long maceration followed by separation of the pomace, malolactic completion, and cleaning decanting. Refermentation (RIPASSO) on the pomace of Amarone from which it extracts color and body. Maturation in rooms suitable for refining the wines
Grapes authorized by the Valpolicella disciplinary
Valpolicella Classica, clay and limestone soil.
Complex and intense, of blackberries, fruit in syrup with notes of leather, cedar, and spices.
Slightly tannic with a spicy and persistent finish.
It is the ideal accompaniment to all red meats and cheeses.
Alcoholic Gradation | 14% Vol |
---|---|
Color | Ruby red with garnet reflections |
Serving Temperature | 18° C |
Bottle | 750 ml |
© CASTELLANI MICHELE . ALL RIGHTS RESERVED. Website made by FORMATI S.p.A.
Carissimi clienti,
Vi informiamo che per festeggiare il periodo delle vacanze natalizie, il nostro e-commerce chiuderà temporaneamente da lunedì 24 dicembre 2024 a lunedì 6 gennaio 2025 per permettere al nostro team di godersi un meritato riposo e tornare con energie rinnovate.
Potrete continuare a navigare nel nostro sito e fare acquisti durante questo periodo; le spedizioni riprenderanno regolarmente dal 7 gennaio 2025.
Il nostro team desidera ringraziarvi per il vostro continuo supporto e la vostra fedeltà. Auguriamo a voi e alle vostre famiglie un sereno Natale e un felice Anno Nuovo!
Grazie per la collaborazione e arrivederci a presto!